bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Dezvoltare muscularaPisiciCATfortan (pisici)

Evaluat la 5.00 stele din 5
SKU: f12

80,00 lei310,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Fortan Catfortan® conţine cea mai variată şi complexă gamă de compuşi eficienţi pentru organismul şi bunăstarea pisicilor de toate rasele.

Fortan Catfortan® “combustibilul” esenţial pentru sănătatea pisicilor, conţine vitamine esenţiale, minerale, oligoelemente şi aminoacizi, obţinute din ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi: drojdii uscate, plante şi hemoglobină. Echilibrul între aceste elemente este foarte important, ele lucrând împreună în armonie asupra organismului de îndată ce sunt asimilate.

O dietă completă, versatilă şi echilibrată pentru pisici este fundaţia pentru o dezvoltare armonioasă, dar şi pentru sănătatea atât de importantă, pentru bunăstarea generală şi pentru performanţe până la vârste foarte înaintate.

Un alt aspect ce trebuie de asemenea menționat este importanța taurinei, care sprijină diferitele funcții ale metabolismului pisicilor, administrarea regulată de Fortan Catfortan® fiind esențială pentru a evita deficitul de taurină.

Pisicile au avut de-a lungul istoriei diete naturale, în sălbăticie, bazate mai ales pe carne proaspătă de la vietăţile pe care le vânau. Astfel, ele îşi alimentau organismul în mod natural cu toate ingredientele vitale şi atât de necesare lor. Din păcate, în zilele noastre nici măcar animalele proaspăt sacrificate nu mai conţin aceiaşi ingredienţi, asta ca să nu vorbim de carnea fiartă, uscată sau conservată în cutii.

Chiar şi atunci când discutăm despre hrana industrială superpremium, în procesul de fabricaţie, oricât de elaborat ar fi acesta, se pierd mulţi dintre aceşti nutrienţi esenţiali. O deficienţă în alimentaţia pisicii, pe termen lung, poate duce la o dezvoltare incorectă, o scădere a performanţelor şi chiar pierderea sarcinilor. De asemenea, deficienţele pot favoriza apariţia anumitor boli, sau chiar probleme ireparabile ale sistemului locomotor sau osos.

Pisicile au nevoie de o gamă foarte variată de nutrienţi pentru o bună coordonare a funcţiilor metabolice. Pisicile care se află în condiţii de stres, care le solicită mai mult decât de obicei organismul (cum ar fi pisicile aflate la gestaţie, care alăptează, care sunt bolnave sau convalescente) ar trebui să primească în perioada respectivă un dozaj dublu de Fortan Catfortan®. De asemenea, şi pisicile în vârstă, a căror organe nu mai funcţionează la capacitate maximă, ar trebui să primeasca un dozaj dublat.

Calciul aflat în proporţie de 4,49% este într-un raport ideal cu fosforul prezent în procentaj de 2,20% şi, mai important decât asta, sunt într-o formă rapid asimilabilă, pentru ca organismul să absorbă şi să utilizeze cu uşurinţă ceea ce îi este necesar. Conţinutul scăzut de grăsimi este exclusiv de origine vegetală (cum ar fi lecitină de înaltă calitate). Proteina este compusă din aminoacizi esenţiali, iar cenuşa brută este în cea mai mare măsură compusă din minerale şi oligoelemente. Fibrele brute se referă la carbohidraţi de origine vegetală.

Fortan Catfortan® este un supliment alimentar destinat exclusiv pisicilor.
Ingrediente: Minerale, drojdii, lapte / produse derivate, produse vegetale derivate, semințe, alge, proteine hidrolizate, hemoglobină.

Analiza medie: proteină brută 38,0%, grasime brută 4,5%, fibre brute 1,7%, cenușă brută 19,5%, calciu 4,49%, fosfor 2,2%, potasiu 2%, magneziu 0,25% .

Per kg: Taurină 10.000 mg, Vitamina A 200.000 UI E672, B1 400 mg, B2 260 mg, B6 160 mg, B12 1.000 µg, C 1.000 mg, D3 10.000 UI E671, E / acetat de alfa-tocoferol 1.500 mg, biotină 6.000 µg, colină 3.000 mg, acid folic 40 mg, inozitol 50 mg, niacină 1.900 mg, calciu D-pantotenat 500 mg, DL-metionină 6.000 mg, acid citric.

Oligoelemente: 3.700 mg de fier în forma E1 din Fe (ll) sulfați monohidraţi, 12 mg de iod in forma E2 din iodat de calciu, 75 mg de cupru în forma E4 din Cu (ll) pentahidrat de sulfat, 250 mg mangan în forma E5 din Mn (ll) oxid, 1 mg de molibden în forma E7 din sodiu molibdat , 0,5 mg seleniu în forma E8 din selenit de sodiu, 300 mg zinc în forma E6 din oxid de zinc.

Informații suplimentare

Cantitate

1000g, 300g, 90g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews