bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiVitamineVita Keimol

SKU: f70

120,00 lei200,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Fortan Vita-Keimöl® conţine substanţe valoroase extrase din diverşi germeni. În particular, trebuie să menţionăm vitaminele F şi E, care combinate cu vitamina A (vitamină cunoscută şi ca “vitamina protectoare a pielii”), sprijină organismul în combaterea şi prevenirea infecţiilor.

Fortan Vita-Keimöl® este extrem de eficient în sprijinirea metabolismului şi, din acest motiv, este foarte potrivit în combinaţie cu orice dietă.

Carotenoidele, în special beta-carotenul, sunt micronutrienţi esenţiali pentru piele şi corp. Beta-carotenul este absorbit uşor de organism şi convertit în vitamina A, având efecte demonstrate şi binecunoscute asupra blănii, a pielii, a ochilor şi a întregului organism.

O doză zilnică de Fortan Vita-Keimöl® sprijină capacităţile naturale ale organismului de absorbţie şi sintetizare a vitaminelor liposolubile A, D şi E.

Fortan Vita-Keimöl® conţine uleiuri naturale vitale cu un conţinut de 50% de acizi graşi (vitamina F).

Utilizarea zilnică de Fortan Vita-Keimöl® este recomandată pentru sănătatea câinelui dumneavoastră. Pentru efecte maxime, se recomandă folosirea acestui produs în combinaţie cu Fortan Cafortan® şi Fortan Cervico® (cu biotină). Astfel se vor combate fără griji, probleme cum ar fi: mătreaţa, pielea uscată, blana deteriorată sau mâncărimile de piele.

Fortan Vita-Keimöl® este un supliment alimentar pentru câini.
Ingrediente: ulei din germeni de porumb, ulei din germeni de susan, ulei din germeni de grâu.

Analiză medie: grăsimi brute 100%, proteină brută 0%, fibre brute 0%, cenușă brută 0%.

1 Kg Fortan Vita-Keimöl® conţine: vitamina A 50.000 UI, beta-caroten (pro-vitamina A) 500 mg, vitamina E / acetat de alfa-tocoferol 2,000 mg.

Informații suplimentare

Cantitate

1000 ml, 500 ml

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews