bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiVitamineRelax Fortan

SKU: f57

110,00 lei240,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Typtophanul este elementul de bază al serotoninei, substanța ascultătoare a stării de spirit, un neurotransmițător responsabil pentru comportamentul relaxat și spiritul pozitiv, inhibă comportamentul impulsiv sau agresiv și este un adversar hormonal foarte important pentru toți hormonii de stres.
Există diferite motive pentru deficitele de serotonină la câini, de exemplu stres, suprasolicitare, exerciții suficiente, dar și dietă greșită.
Adesea, deficitele de serotonină sunt un factor cheie pentru saliență, cum ar fi deficitele agresive, impulsive sau de atenție, hiperactivitatea și chiar stările de anxietate.
Este imposibil să administrați serotonina în mod direct, deoarece nu poate trece poarta sângelui-creier pe ea. Este posibil, totuși, să afecteze nivelul serotoninei prin furaj, utilizând substanța de bază a serotoninei care este triptofanul de aminoacizi aromatici.
Tryptofanul aparține aminoacizilor esențiali și nu poate fi produs de organism, deci trebuie administrat prin furaj. Dacă un câine este foarte anxios sau
cauzele emoționale și fizice pot fi excluse, se recomandă adăugarea L-typtophanului la dieta normală din cauza efectului de ridicare și calmare.

Relax-Tabs – datorită compoziției lor speciale – au un efect foarte pozitiv asupra emoțiilor și dispozițiilor câinelui.
Vitaminele de înaltă calitate și componentele naturale din plante, în combinație cu amino-acidul L-triptofan, au un efect foarte relaxant și calmant asupra câinilor sau pisicilor hiperactive și, prin urmare, animalele prezintă un comportament mai echilibrat în situații de stres și anxietate.
Este important să știți că numai în anumite circumstanțe L-triptofanul poate intra în creier pentru a se transforma în serotonină: Rețineți că ar trebui să reduceți proteinele din furaje (prin hrănirea mai multor carbohidrați) deoarece prea multă proteină va împiedica L-triptofanul să treacă prin sânge – poarta brațului.
De asemenea, este important ca câinele să aibă o cantitate suficientă de magneziu, vitamină B și acid folic, deoarece aceste substanțe sunt necesare pentru a construi serotonina.

Supliment nutrițional pentru câini și pisici.
Ingrediente: drojdii, produse vegetale după produse, magneziu.
Analiza Guarenteed: Proteina brută 40,0%, grăsimea brută 8,3%, fibrele brute 2,7%, cenușa brută 17,1%.
Aditivi: aditivi nutriționali pe kg: L-triptofan, tehnic pur (3,4,1) 260,000 mg, B6 / piridoxină clorhidrat (3a831) 3,000 mg, acid folic (3a316) 500 mg.
Instrucțiuni privind hrănirea: alimentați 1 comprimat pe 5 kg greutate corporală (1 tabletă = 1000 mg) – pentru primele patru săptămâni se administrează doza dublă!

Informații suplimentare

Cantitate

100g, 400g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews