bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiSuplimente mineraleMagnesium Gluconat

SKU: f47

70,00 lei140,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Fortan Magnesium Gluconate® normalizează şi îmbunătăţeşte atât funcţiile inimii,  cât şi ale ficatului, având beneficii considerabile asupra metabolismului şi ale funcţiilor acestora.

Femelele gestante sau cele care alăptează consumă foarte mulţi nutrienţi pentru a sprijini  dezvoltarea fetuşilor, respectiv a puilor, şi implicit necesită doze mai ridicate de magneziu.

După cum bine știm, magneziul este un element care, asemănător calciului, are capacitatea de a deprima excitabilitatea neuromusculară. Când antrenamente foarte dure sunt preconizate  sau alte situaţii de stres mărit pentru animal, se recomandă administrarea de Fortan Magnesium Gluconate® anticipat,  la intervale regulate, pentru a pregăti şi întări organismul pentru efortul excepţional.

Se recomandă administrarea de Fortan Calcium Gluconate® seara, în timp ce Fortan Magnesium Gluconate este prescris dimineaţa. O astfel de administrare poate fi de un mare folos în reducerea stresului animalelor ce se apropie de naştere și mai ales în timpul naşterii, când organismul depune un efort deosebit.

O corectă administrare a acestor două produse mai sus menţionate în perioada naşterii previne în proporţie de aproape 100% tetania hipocacelmică şi tetania normocacelmică.
Fortan Magnesium Gluconate® este un produs fabricat dintr-un singur ingredient.
Analiza medie: magneziu 5,9%.

Instrucțiuni de alimentare zilnic:

 • până în 10 kg greutate corporală = ¼ linguriţe.
 • până în 20 kg greutate corporală = ½ linguriţe.
 • până în 30 kg greutate corporală = ¾ linguriţe.
 • peste 30 kg greutate corporală = 1 linguriţă.

Doza recomandată: ¼ linguriţe per 10 kg greutate corporală (1 linguriţă Fortan Magnesium Gluconate® are cca. 3,0 grame).

Informații suplimentare

Cantitate

300g, 90g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews