bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiSistem digestivBiotin MSM Tabs

Evaluat la 5.00 stele din 5
SKU: f22

90,00 lei430,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Biotina este vitamina pentru piele și păr care are un efect semnificativ asupra metabolismului și proceselor de diviziune celulară în organismul animaluțelor noastre de companie. Ea are influență în metabolism asupra carbohidraților și proteinelor și joacă, de asemenea, un rol important în miezul celular al celulei.

Biotina este, de asemenea, necesară pentru sinteza și degradarea acizilor grași (de exemplu, conversia acidului linoleic la acizii grași omega-3) și pentru degradarea unor aminoacizi importanți (metionină, izoleucină, treonină, valină).  Efectul biotinei este imediat vizibil, prezintă  o haină radiantă, blană strălucitoare, îmbunătățeste structura blănii și a pielii.

Nu prezintă deosebiri dacă hrăniți animaluțele de companie cu hrană uscată, hrană pentru animale de companie umedă sau hrană BARF deoarece animalul dumneavoastră de companie primește de obicei o anumită cantitate de biotină din alimente.  Cu toate acestea, în unele cazuri sau în anumite situații, cum ar fi schimbarea stratului de păr lung la câini sau pisici, poate apărea o deficiență de biotină alimentară.

Semnele simptomelor deficienței de biotină sunt în mod special fragile, căderea părului, mâncărimea, mătreața, tendința la eczeme, unghii fragile sau chiar ruperea lor foarte ușor. Este un produs important pentru câinii și pisicile gravide și care alăptează deoarece acoperă nevoia crescută de biotină cu o doză mai mare de tratament cu Biotin-Plus.

Ingrediente: Drojdii, MSM (metil sulfonil metan) 7%, stearat de magneziu

Analiza medie: Proteină brută 19.4%, grasime bruta 2.4%, fibre 1.6%, cenusa bruta 57.3%

Instrucțiuni de alimentare zilnic:

 • Pentru câini: 1 tabletă/10 kg
 • Pentru pisici: 1 tabletă/10 kg

Dozare: 1 tableta Fortan Biotin-plus MSM 800 mg

Informații suplimentare

Cantitate

1000g, 100g, 400g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews