bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiRote Bete Granulat

Evaluat la 5.00 stele din 5
SKU: f77-3

80,00 lei160,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

 • FORTAN Granule de sfeclă roșieLegumele sunt componente alimentare ce le oferă câinilor fibre dietetice valoroase și vitaminele mecesare care contribuie la o hrănire sănătoasă. Granulele de sfeclă roșie de la Fortan este un aliment ideal ca fiind componentă vegetală a rației alimentare pentru câini, realizat în întregime din sfeclă roșie uscată și tocata, fără adaosuri de arome sau aditivi.De o perioadă lungă de timp proprietățile nutritive ale acesteia au fost recunoscute ca fiind valoroase pentru organism. Una dintre substanțele nutritive cu conținut mare în sfecla roșie este betaina, care are  acțiune asupra funcțiilor celulelor hepatice.

  De asemenea, în sfecla roșie se regăsesc oligoelemente naturale precum: cupru, fier, crom, mangan, acid folic, zinc, seleniu și vitamin B12. În formarea sângelui au un rol important fierul și acidul folic, iar o altă combinație de substanțe oferă animalului o stare de spirit pozitivă, mai exact betaina și acidul folic care activează serotonina ce pleacă spre creier.

  Anumite oligoelemente găsite în acest produs ajută în prevenirea mai multor boli articulare, în cazul reacțiilor alergice, dar și în diferite probleme legate de piele sau blană, acestea fiind cuprul, zincul, manganul și seleniul. Asigură un conținut ridicat de fibre și ingrediente active din doar 110 grame de granule de sfeclă roșie ce corespund la aproximativ 1,2 kg de mâncare proaspătă.

  Beneficii ale Rote-Bete-Granule:

  • Menține vitalitatea câinelui chiar și la vârste înaintate
  • Benefic în perioada de recuperare în urma infecțiilor sau a operațiilor
  • Sprijin în formarea sângelui pentru câinii de reproducere
  • Recomandat pentru câinii supraponderali sau care urmează o dietă

  Recomandări pentru preparare: aceasta poate fi administrată atât ca substanță uscată, cât și înmuiată în apă sau lapte (lăsată timp de 15 minute pentru a se umfla).

  Sfecla roșie are un pigment de culoare foarte puternic, astfel poate exista o ușoară colorare a zonei gurii și a fecalelor, dar aceasta nu va persista.

  Analiză medie: fibre brute (5,0%), apă (5,8%)

   

   

  Recomandări de administrare zilnică:

  • Câini mici (2-25 kg) : 1 linguriță
  • Câini mijlocii (15-30 kg): 1 lingură
  • Câini mari (30-60 kg): 1-2 linguri

Informații suplimentare

Cantitate

1000g, 2500g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews