bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiDiete B.A.R.F. / RawDicalciumphosphat

SKU: f24

130,00 lei350,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Fortan Dicalciumphosphate® este un produs cu eficiență înaltă biologică. Obiectivul acestui produs este furnizarea unui raport adecvat de calciu/fosfor (un raport de 1,3:1 se consideră a fi optim).

Fortan Dicalciumphosphate® este un supliment de minerale special creat din calciu şi fosfor conceput pentru a optimiza îngrijirea oaselor şi a dinţilor. Printr-o administrare corectă şi regulată, câinele va avea un sistem osos bine consolidat, lipsit de carenţe sau de excese.

Fortan Dicalciumphosphate® asigură concentrații corespunzatoare de calciu şi fosfor în sânge, care împiedică defalcarea substanței osoase. Este de asemenea recomandat ca supliment alimentar în dietele B.A.R.F. sau “raw”, în special cele bazate pe carne crudă. Fortan Dicalciumphosphate® rezolvă în acest caz dezechilibrele în raportul calciu/fosfor cauzate de cantitatea scăzută de calciu şi cantitatea ridicată de fosfor a acestor tipuri de alimentaţie.

În sprijinul căţelelor gestante şi chiar după fătare, în perioada producției de lapte, precum și în dezvoltarea puilor și a câinilor tineri, cantități suplimentare de calciu și fosfor vor fi necesare pentru a satisface cerințele lor de crestere. Pentru puii din rasele de talie mare acest aport adiţional de calciu şi fosfor este vital unei dezvoltări corecte şi armonioase, în special in primele 6 luni de viaţă, iar pentru puii din rasele de talie mică sau medie necesităţi sporite există în primele 4 luni de viaţă.

Un foarte important avantaj al Fortan Dicalciumphosphate® este capacitatea de sintetizare, cu un randament ridicat, a fosforului brut în fosfor alimentar.

Administrarea de Cafortan® ce conţine vitamina D3, în același timp, optimizează resorbția de calciu şi fosfor.
Fortan Dicalciumphosphate® este un supliment de minerale dintr-un singur ingredient.

Analiza medie: calciu 29%, fosfor 22%, clorură 0,09%.

Informații suplimentare

Cantitate

3000g, 600g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews