bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiDiete B.A.R.F. / RawCervicorn

Evaluat la 5.00 stele din 5
SKU: f17

150,00 lei400,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Fortan Cervicorn® este fabricat din substanțe osoase din coarnele cerbilor și conține, printre altele, fosfat de calciu și gelatină.

 • Ingredientele naturale pe care le conţine Fortan Cervicorn® sunt deosebit de benefice pentru structura osoasă a câinelui, ajutând la însănătoşirea şi consolidarea oaselor acestuia.

Conţinutul ridicat de colagen de cea mai înaltă calitate, extras din coarne, joacă un rol foarte important în dezvoltarea şi întreţinerea unui sistem osos şi a unui sistem locomotor atât puternice, cât şi sănătoase. Colagenul vine ,de asemenea, în sprijinul câinelui atunci când vorbim despre probleme de articulaţii.

Un alt beneficiu ce merită menţionat al colagenului este conținutul ridicat de glicină ce întărește țesuturile musculare. Un alt rol al glicinei este ajutarea la detoxifierea organismului, glicina fiind recunoscută pentru urcarea randamentului în capacitatea a organismului canin de a elimina toxinele prin urină.

Fortan Cervicorn® este, de asemenea, o sursă naturală de „furaj brut”. Acest lucru este deosebit de important în zilele noastre în menținerea unui sistem digestiv sănătos, deoarece hrana de origine animală este adesea prea „rafinată”, datorită proceselor tehnologice  prin care trece hrana industrială.  Anumite cantităţi de substanțe non-dizolvante sunt necesare pentru a asigura peristaltismul optim și trecerea alimentelor prin tractul intestinal.

Fortan Cervicorn® este un supliment nutritiv pentru câinii de toate rasele. Un dozaj mai mare este fără efecte secundare negative, însă o doză regulată este esențială şi recomandată.
Ingrediente: proteină brută 36,0%, grasime brută 2,0%, cenușă brută 54,5%
Fortan Cervicorn® conţine aproximativ 50% calciu fosfat, 10% calciu carbonat, 25% gelatină.

Instrucțiuni de alimentare zilnică:

 • până la 5 kg = 1/2 linguriţă rasă                                   – până la 10 kg = 1 linguriţă rasă
 • până la 20 kg = 2 linguriţe rase                                    – până la 30 kg = 3 linguriţe rase
 • peste 30 kg = 4 linguriţe rase zilnic

Doza optimă: 1 linguriţă rasă Fortan Cervicorn® per 10 kg greutate animal (1 linguriţă rasă are cca. 2,0 grame Fortan Cervicorn®).

Informații suplimentare

Cantitate

1500g, 3000g, 600g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews