bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiDezvoltare muscularaCafortan

Evaluat la 4.91 stele din 5
SKU: f01

65,00 lei310,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Combină o gamă largă de ingrediente extrem de eficiente, în special echilibrate pentru a satisface cerinţele câinilor.

Cafortan – oferă o bază solidă pentru sănătatea câinelui dumneavoastră şi conţine vitamine esenţiale, minerale, oligoelemente și aminoacizi, aşa cum se găsesc în surse naturale, cum ar fi drojdia uscată de înaltă calitate, peptone, plante şi hemoglobina.

Aliment variat, orientat pe nevoi şi bine echilibrat pentru câini, acesta constituie bază pentru o creştere sănătoasă, dezvoltarea, bunăstarea şi performanţa la o vârstă înaintată.

Câinii, în special, inițial mâncători de carne şi de leşuri, au fost crescuți departe de sursele lor naturale de hrană, în special de carnea şi sângele animalelor proaspăt ucise.  Acestea au fost sursele lor de mancare, care au dat strămoşilor acestora, toate substanţele esenţiale biologice de care aveau nevoie, care nu se regăsesc astăzi în cantităţile necesare chiar şi în cele mai atent selecţionate țesuturi musculare proaspete de la animalele sacrificate în condiţii igienice.

În timpul producţiei alimentelor, multe dintre aceste substanţe importante, naturale, sunt distruse – chiar şi în hrana animalelor de companie premium proiectate pentru a fi sursă de nutriţie sigură. Deficienţa poate duce apoi la o rată de creştere scăzută, performanţe scăzute şi rezultate slabe de reproducere. Chiar boala şi uzura ireparabilă a articulaţiilor câinelui pot fi exacerbate sau chiar declanşate de mâncarea necorespunzătoare. Acesta este motivul pentru care adăugarea de nutrienţi selectați, echilibraţi pentru a se potrivi vârstei şi nevoilor câinelui, este foarte recomandată.

La câinii tineri, alimentaţia potrivită asigură o creştere sănătoasă, oase puternice şi musculatură puternică. În timpul antrenamentelor şi a altor situaţii de stres, cum ar fi spectacole, vânătoare, curse, etc câinii necesită îngrijire optimă, precum cea oferită de Cafortan.

Câinii care necesită îngrijire şi absorbţie ridicată de substanţe naturale, cum ar fi animalele gestante şi care alăptează, bolnave sau în curs de recuperare, ar trebui să li se administreze de două ori valoarea zilnică normală. În mod similar, câinii bătrâni, pot suferi de un deficit absolut în aprovizionarea cu substanţe biologice de către organele vitale (absorbţie dereglată din cauza vârstei).

Calciul (4,49%) şi fosforul (2,20%), sunt prezente în cantităţi considerate ideale pentru câinii moderni, adică un raport de 2:1 și sunt ușor de absorbit – un factor crucial – cu alte cuvinte, câinele va fi capabil să absoarbă şi să convertească aceste substanţe cu uşurinţă. Cantitate mică de grăsime găsită în grăsimea vegetală (de exemplu, lecitina de înaltă calitate) ; proteina ​​se bazează pe aminoacizi ; cenuşa brută constă în principal din minerale şi oligoelemente ; fibrele brute sunt elementul-cheie structural din plante şi acţionează ca întăritor vital pentru sistemul digestiv al cainelui.

De îndată ce puii au fost înțărcați, aceştia ar trebui să primească între 1 şi 4 comprimate pe zi, dizolvate în apă caldă, în funcţie de greutate şi de rasă sau sa fie amestecate cu mâncarea zilnică. Puilor cu vârsta de peste 12 săptămâni şi căţeilor tineri bine dezvoltaţi, le pot fi administrate aceeaşi doză ca şi câinilor adulţi aparţinând aceleiaşi rase.

Ingrediente: Drojdii, minerale, lapte / produse lactate, produse vegetale, semințe, alge, proteine hidrolizate, hemoglobină.

Analiza medie: proteină brută 39,0%, grasime brută 4,3%, fibre brute 1,7%, cenuşă brută 20,7%, 4,49% calciu, fosfor 2,2%, 2% potasiu, magneziu 1% .

Pe kg: 200.000 UI de vitamina A 672 E, B1- 200 mg, B2-200 mg , B6-100 mg, vitamina B12- 1.000 micrograme, C- 1.000 mg, D3- 10.000 UI E 671, E / alfa-tocopherolacetate -1.000 mg, biotină -6.000 g, colină- 3.000 mg, acid folic- 40 mg, inosite- 50 mg, niacina- 1.200 mg, calciu-D-pantotenat de 500 mg, DL-metionină, acid citric- 6.000 mg.

Oligoelemente: 2.800 mg de fier ca E 1 din fier (ll) sulfaţi monohidrat, 12 mg de iod şi E 2 de la iodat de calciu, 75 mg de cupru şi E 4 din cupru (ll) pentahidrat de sulfat, 250 mg de mangan şi E 5 din mangan ( LL) oxid, 1 mg molibden şi E 7 din sodiummölybdate, 0,5 mg de seleniu ca E 8 din selenit de sodiu, 300 mg zinc şi E 6 din oxid de zinc.

Recomandări regulate, de zi cu zi alimentare:

– 5 kg = 3 comprimate

– 10 kg = 6 comprimate

– 20 kg = 12 comprimate

– 30 kg = 18 comprimate

Doza optimă: 3 tablete pe 5 kg greutate corporală.

1 comprimat = 500 mg

Informații suplimentare

Cantitate

1000g, 300g, 90g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews