bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CainiDezvoltare muscularaBierhefe Tabs

SKU: f20

100,00 lei200,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

Frunzele de drojdie Fortan (Saccharomyces cerevisiae)

Drojdia de bere inactivată folosită provine exclusiv din fabricile de bere care își prepară berea în conformitate cu Legea Puritatii Germane din 1516. Pentru materia prima drojdia de bere, Legea Purității garantează că este cultivată numai pe baza de substanțe naturale și este de calitate inalta. Acest lucru este deosebit de important deoarece numai drojdia autentică de bere conține polifenoli (alfa și beta-acizi) ai hameiului care se adaugă în timpul procesului de fabricare a berii.

În plus față de efectele drojdiei de bere, care sunt cunoscute de mult timp, ingredientele de hamei, care apar doar în drojdia reală de bere, provoacă efecte antioxidante, astringente și bacteriostatice.

Datorită compoziției, calitatea amestecurilor de substante si nutrienti poate fi optimizata într-un mod durabil într-o manieră naturală și sănătoasă prin aplicarea regulată de Bierhefe Tabs, fie că este vorba de hrana uscata industriala sau de rații crude preparate (de exemplu, BARF).

În plus, conținutul ridicat de nucleotide, aminoacizi, vitaminele B și oligoelementele susțin reproducerea, creșterea și mai ales aspectul exterior placut câinilor și a pisicilor. Crește rezistența, în special în situații de stres, optimizeaza procesul digestiv.

 • Produs creat dint-un singur ingredient.

Analiza medie: Proteină brută 45%, umiditate 6%.
Instrucțiuni pentru administrare:
1 comprimat masticabil pe 5 kg greutate corporala.
1 comprimat = 800 mg

Informații suplimentare

Cantitate

1000g, 400g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews