bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Blana si pieleCainiCervico

SKU: f15

100,00 lei200,00 lei

 • Descriere
 • Informații suplimentare

Descriere

 • Biotinul – conținutul principal al Fortan Cervico – previne exemele, mâncărimea, deteriorarea părului și blănii, a pielii și ghearele și asigură pigmentarea optimă.

În plus, biotina joacă un rol crucial în metabolismul organismului de proteine și energie. Biotina nu este generată de corpul pisicii sau a câinelui și trebuie absorbită din mâncare.  Fortan Cervico conține biotină (vitamina H) și toate vitaminele din complexul B, cu adăugarea de vitamine B1 și B12 pentru a asigura aprovizionarea optimă a tuturor vitaminelor majore necesare pentru diviziunea celulară.

Zinc – foarte important pentru metabolism Zincul, ca oligoelement, este o componentă a numeroaselor enzime și, ca rezultat, este esențial pentru metabolismul proteinelor și carbohidraților și, în special, pentru a asigura dezvoltarea normală a celulelor pielii. Acidul fitic conținut în cereale și produsele din soia afectează absorbția zincului de către organism, dacă se utilizează acest aliment. La cainii cu parul lung creste nevoia de zinc, mai ales in timpul miscarii.

Fortan Cervico oferă proteine de înaltă calitate. Numeroși aminoacizi esențiali îmbunătățesc, de asemenea, absorbția proteinelor conținute în hrana animalelor, fie că acestea sunt de origine animală sau vegetală, care la rândul lor, sporesc vitalitatea și rezistența generală la boli și întăresc musculatura.

În plus, metabolismul pielii este activat eficient, creșterea părului și fermitatea ghearelor sunt îmbunătățite. Fortan Cervico asigură aprovizionarea optimă cu biotină și poate fi pur și simplu adăugată la mâncarea zilnică a animalului.

Ingrediente: Drojdii

Analiza medie: proteină brută 48,1%, cenușă brută 7,7%, grăsime brută 4 , 9%, fibră brută 3,3%.

Conținut per kg: Biotină (vitamina H) 200.000 µg, vitamina B1 1.000 mg, vitamina B12 5.000 µg. Oligoelemente: 250 mg de zinc provenind din oxid de zinc.

Recomandări zilnice de administrare:

 • până la 5 kg = 1/2 linguriţă rasă                   – până la 10 kg = 1 linguriţă rasă
 • până la 20 kg = 2 linguriţe rase                    – până la 30 kg = 3 linguriţe rase
 • peste 30 kg = 4 lingurițe rase

Doza optimă: 1 linguriţă Fortan Cervico® per 10 kg greutate corporală (1 linguriţă rasă are cca. 2,0 g Fortan Cervico®).

Informații suplimentare

Cantitate

300g, 900g

  https://regal-pet.ro/wp-content/uploads/2020/02/logo-regal-pet-.png
  Info
  Prahova, Breaza, Str. Sunatorii nr 37
  +40 721 744 327
  Luni -Vineri 9:00-18:00
  Newsletter

   What Our Clients Say
   95 reviews